Företagsfilm – Snabbt och enkelt

En företagsfilm är ett roligt och effektivt sätt att skapa ett bra första intryck och presentera ditt företag för kunder och besökare. Make My Film gör det enkelt att skapa din företagsfilm.

En företagsfilm säger så mycket mer än bilder och text. På två minuter har ni möjlighet att berätta er story, visa upp era fantastiska produkter och på ett enkelt sätt berätta varför era blivande kunder skall välja er istället för era konkurrenter. Oavsett om du jobbar inom offentlig eller privat verksamhet är film ett viktigt verktyg i er kommunikation. Rörlig bild och grafik kan också förklara komplicerade processer på ett mycket mer pedagogiskt sätt än en text har möjlighet att göra. En bra företagsfilm med intressant innehåll skapar trovärdighet.

 

Enkel och snabb process

Make My Film gör denna process enklare och snabbare än någonsin. Vi kan hålla låga priser eftersom ni står för filmandet och vi tar hand om redigeringen. Vi vill att ni ska ha filmen klar så fort som möjligt, därför lovar vi snabba leveranser.

Skicka in dina filmklipp till oss på Make My Film genom att ladda upp det här på webben. Spelar ingen roll om det är mobilkamera eller någon annan kamera du tagit filmen med. Även stillbilder och inspelat ljud går bra.

 

Paket för företagsfilm

Vi kan erbjuda olika alternativ och paketlösningar, baserat på hur mycket material ni har och hur långa filmer ni vill producera. Läs mer på nästa sida. Klicka på knappen nedan för att sätta igång.

 

 

Skicka in dina filmklipp