Läsvärt

Visit Värmland

Visit Värmland skickade in textplattor, stillbilder och några videoklipp. Vi redigerade ihop det till instagramvänliga filmer som de använde under sin Värmesterkampanj sommaren 2020. Musik och ljudeffekter har våra redigerare handplockat till varje specifik film.

Kristdemokraterna

Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch filmar stora delar av hennes vardag, allt från möten i riksdagen till hemmalivet med barnen.

Dessa inspelningar skickas sedan till oss på Make My Film där vi klipper ihop filmer i varierande längd, stil och format.

Edsbergs gård

Under sommaren passade Edsbergs gård på att filma sina frigående grisar.

Dessa korta klipp inklusive stillbilder, textförslag och logotyper laddades upp på makemyfilm.se.

Vi färgkorrigerade och stabiliserade alla klipp,  adderade musik och grisljud. Även texter och grafiska element placerades ut på lämplig plats.

Ett bra exempel på hur material i en mobilkamera faktiskt kan bli en film att använda i marknadsföring och försäljning.

Säffle kommun

Säffle kommun ville göra en kort reklam om deras filmade budgetdialog.

Vi valde ut några representativa klipp från filmen och satte ihop till en informativ 40-sekundare.

Handelskammaren

Handelskammaren skickade in video och stillbilder för att spegla ett av årets stora träffar.

Några få klipp och stillbilder redigerades ihop till en användbar produkt för att skicka ut till deltagare med flera.

Jag får panik, alla har film utom jag.

Har du känslan av att alla syns mycket mer än dig på sociala medier och hemsidor? För några år sedan anlitade du ett produktionsbolag som tog fram en fantastisk film som var snygg och som attraherade väldigt många nya kunder.

Det har nu gått ett tag sedan du gjorde den där filmen, många av de medarbetarna som syns har hittat nya arbetsplatser och tjänsterna du visade upp är inte längre så aktuella.

Ni har gått vidare, mycket pengar har gått åt att ta fram nya produkter eller tjänster och en ny medarbetare har börjat som är superbra på att snacka med kunder.

Men, usch va dyrt det var att ta fram den där filmen, inte orkar du lägga ner så mycket tid och resurser igen på något, och som läget är nu så ändrar sig spelplanen hela tiden.

Make My Film är ett helt nytt verktyg för dig som befinner dig just i den sitsen. Make My Day tar bort onödig tid och låter företag och organisationer vara med i att att själva skapa filmer som kan användas som marknadsföring på sociala plattformar eller som säljverktyg i nyhetsbrev eller som verktyg i presentationer.

Vi tror att många klarar att filma bra med sina egna mobiltelefoner idag, om du går in på makemyfilm.se så kan du få hjälp med hur ditt filmande kan utvecklas ännu mer med hjälp av några enkla tips.

Sen gör du enkelt så att du via hemsidan skickar in de filer du vill, det kan även vara bilder, grafik eller röstfiler. Du skriver ett kort meddelande till redigeraren om hur du vill ha filmen, trycker skicka så hjälper vi dig med att sätta ihop ditt material på ett proffsigt sätt till en film som du kan använda där du behöver den.

Vi har alltså tagit fram en tjänst där du filmar och vi redigerar. Proffsigt och priseffektivt.

Någon dag senare får du ett mail med en filmlänk, du tittar på den och endera godkänner eller önskar ändra någon detalj, vi tar inte betalt förrän du är nöjd med resultatet.

Ok, lättare tror vi inte det kan bli att skaffa sig filmer, filmer som du vet håller att visa upp och billiga att man känner att man snart kan göra en ny film igen snart.