Läsvärt

Ävsta forum 2019

Med en smartphone och en liten mygg-mikrofon filmade Svenskt Näringsliv Ästa Forum 2019. Make My Film fick fria händer att sätta ihop en film som speglade dagen. Filmen levererades på 2 dagar.

Edsbergs gård

Under sommaren 2018 passade Edsbergs gård på att filma sina frigående grisar.

Dessa korta klipp inklusive stillbilder, textförslag och logotyper laddades upp på makemyfilm.se.

Vi färgkorrigerade och stabiliserade alla klipp,  adderade musik och grisljud. Även texter och grafiska element placerades ut på lämplig plats.

Säffle kommun

Säffle kommun ville göra en kort reklam om deras filmade budgetdialog.

Vi valde ut några representativa klipp från filmen och satte ihop till en informativ 40-sekundare.

Svenskt näringsliv

Svenskt Näringsliv gjorde en kort intervju med Ebba Busch Thor inför valet med ett litet stativ och en smartphone. Make My Film fixade till ljuset, stabiliserade bilden. Även namnskyltar i rätt grafiskt manér och vinjett lades till.

Jag får panik, alla har film utom jag.

Har du känslan av att alla syns mycket mer än dig på sociala medier och hemsidor? För några år sedan anlitade du ett produktionsbolag som tog fram en fantastisk film som var snygg och som attraherade väldigt många nya kunder.

Det har nu gått ett tag sedan du gjorde den där filmen, många av de medarbetarna som syns har hittat nya arbetsplatser och tjänsterna du visade upp är inte längre så aktuella.

Ni har gått vidare, mycket pengar har gått åt att ta fram nya produkter eller tjänster och en ny medarbetare har börjat som är superbra på att snacka med kunder.

Men, usch va dyrt det var att ta fram den där filmen, inte orkar du lägga ner så mycket tid och resurser igen på något, och som läget är nu så ändrar sig spelplanen hela tiden.

Make My Film är ett helt nytt verktyg för dig som befinner dig just i den sitsen. Make My Day tar bort onödig tid och låter företag och organisationer vara med i att att själva skapa filmer som kan användas som marknadsföring på sociala plattformar eller som säljverktyg i nyhetsbrev eller som verktyg i presentationer.

Vi tror att många klarar att filma bra med sina egna mobiltelefoner idag, om du går in på makemyfilm.se så kan du få hjälp med hur ditt filmande kan utvecklas ännu mer med hjälp av några enkla tips.

Sen gör du enkelt så att du via hemsidan skickar in de filer du vill, det kan även vara bilder, grafik eller röstfiler. Du skriver ett kort meddelande till redigeraren om hur du vill ha filmen, trycker skicka så hjälper vi dig med att sätta ihop ditt material på ett proffsigt sätt till en film som du kan använda där du behöver den.

Vi har alltså tagit fram en tjänst där du filmar och vi redigerar. Proffsigt och priseffektivt.

Någon dag senare får du ett mail med en filmlänk, du tittar på den och endera godkänner eller önskar ändra någon detalj, vi tar inte betalt förrän du är nöjd med resultatet.

Ok, lättare tror vi inte det kan bli att skaffa sig filmer, filmer som du vet håller att visa upp och billiga att man känner att man snart kan göra en ny film igen snart.