Videoredigering behöver inte vara ett hinder

Videoredigering online har aldrig varit enklare och snabbare. Ladda upp dina filmer och bilder till oss, så tar våra videoproducenter över och skapar en professionell film med musik, effekter, färgkorrigering och bildstabilisering som matchar ditt företag och dina produkter.

 Det har aldrig varit så enkelt att förvandla dina vardagliga bilder och videosnuttar till fantastiska resultat som du kan dela på sociala medier eller på din webbplats som företagsfilm. Nu behöver du inte ens leta efter och ladda ner ett videoredigeringsprogram för att göra detta till verklighet.

 

Skicka in ditt material

Skicka in dina filmklipp till oss på Make My Film genom att ladda upp det här på vår webbplats. Det spelar ingen roll om det är filmer från en mobilkamera eller någon annan typ av kamera du använt för att skapa filmen. Även stillbilder och inspelat ljud går bra.

 

Professionell videoredigering

Make My Film gör denna videoredigering enklare och snabbare än någonsin. Våra duktiga filmproducenter skapar professionella filmer och ser till att maximera materialet. Genom avancerad videoredigering förbättrar vi färgerna, stabiliserar filmerna och korrigerar ljudet på ett sätt som man annars har svårt att åstadkomma som amatör. Vi kan dessutom hålla låga priser eftersom ni står för filmandet och vi tar hand om redigeringen. Vi vill att ni ska ha filmen klar så fort som möjligt, därför lovar vi snabba leveranser.

 

 

Skicka in ditt material